Ofertë punësimi për operator/e pranë SPEED TAXI

11069880_896313750430765_8627833796630797357_n

Kompania SPEED TAXI kërkon të punësojë operator/e për shërbimin taksi. Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

  • Të kenë arsim të lartë
  • Të kenë aftësi të mira komunikimi
  • Të kenë njohuri të mirë të adresave në Tiranë
  • Të zoterojnë komunikimin në gjuhë të huaj anglisht, italisht

Kompania ofron, kushte pune tepër të favorshme, kontratë punësimi 1 vjeçar dhe pagë të kënaqshme!

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV në adresën e emailit info@speedtaxi.al