Aplikacioni Speed Taxi

App_web-slide

Aplikacioni SPEED TAXI eshte sherbimi me i fundit ofruar nga kompania SPEED TAXI “Five Stars”. Ky aplikacion ju mundeson te porosisni taksi, te flisni me ne online, te gjurmoni taksine tuaj nga momenti qe ai niset per tek ju dhe te lini vleresimet tuaja per sherbimin e kompanise, ne çdo moment, 24 ore.

Butoni “Dua taksi” – ju sjell nje SPEED TAXI ne çast
Butoni “Chat” –  ju mundeson komunikim online me stafin e kompanise
Butoni “Prane meje” – ju informon per stacionet me te aferta me ju te makinave te SPEED TAXI
Butoni “Rezervo” – Rezervon per ju nje SPEED TAXI per nje moment te mevonshem, ne daten dhe oren e deshiruar nga ju.
Butoni “Telefono Tani” – ju mundeson lidhjen direkte telefonike me kompanine.
Butoni “Llogaria ime’ – Ju ofron zgjedhjen e gjuhes se aplikacionit, te ndryshoni emrin e perdoruesit te aplikacionit apo te ndryshoni adresen e emailit, paswordin e perdorimit te aplikacionit.