SPEED TAXI shton flotën me 5 makina të reja Skoda Superb 2014

flota Speed Taxi OK

SPEED TAXI “Five Stars” shton flotën edhe me 5 makina të reja, Skoda Superb prodhim i vitit 2014. Ne kujdesemi t’ju ofrojmë shërbimin më cilësor prandaj ju vëmë në dispozicion fjalën më të fundit të teknologjisë së automjeteve taksi.

Në udhëtimin tuaj me SPEED TAXI ju do të ndiheni të sigurt, komod dhe të mbërthyer nga pushteti që të ofron ky automjet në qarkullim. Flota e 25 makinave SPEED TAXI “Five Stars” është në shërbimin tuaj për t’ju ofruar cilësinë maksiale me tarifat e tregut.

Sepse ju meritoni më të mirën…!