Speed Taxi merr certefikatën e cilësisë nga Superbrands

1957996_983084975062631_3965340102691866304_n

Kompania Speed Taxi “Five Stars” u certefikua nga Superbrands si kompania lider i cilësisë dhe sigurisë së shërbimit taksi në Shqipëri. Për herë të parë këtë vit, Organizata Superbrands filloi procesin e vlerësimit edhe në Shqiperi për përcaktimin e brandeve më të fuqishme dhe më cilësore që operojnë në vend në fusha të ndryshme. Procesi i përzgjedhjes u krye nga një Këshill i Pavarur i ekspertëve me njohje të thellë në sektorët përkatës. Nga të gjitha testimet dhe vleresimet e kryera, Kompania Speed Taxi u perzgjodh si brandi më cilësor në vend përsa i përket fushës së shërbimit taksi 24 orë.
Superbrands është autoriteti ndërkombëtar për certefikimin e brandeve në më shumë se 90 vende të botës.