Speed Taxi sjell babagjyshet ne Spitalin Pediatrik

spitali

25 dhjetor 2016

Speed Taxi sponsorizoj rikonstruktimin e ambienteve të pritjes të këtij spitali.
Si c’do vit shumë të lumtur për dashurinë që falim për fëmijet tanë.
Si shëmbëlltyre e te ardhmes, te punojmë të gjithë bashkë që jeta e tyre të jet e mbushur me ngjyra, dashuri dhe kushte më të mira jetese.

Në këtë botë nuk mund të bëjmë gjëra të mëdha, por gjëra të vogla me dashuri të madhe.

NËNË TEREZA