• speed-slide-1-min
 • web-slide_cover

Rezervo online


 • marled
 • Revista elite
 • ATS - shpk
 • xheko imperial
 • Hotel Lot
 • Design overview
 • Communication Progress ok
 • Logo La Boheme Hotel OK
 • Hotel Tirana Logo ok
 • Balkan Analitical OK Final
 • “I would like to take this occasion to thank you and SPEED TAXI “Five Starsâ€� staff for the fruitful collaboration taking placeâ€�.

  Maria do Carmo Gomes, EU IPA 2010 Project on Human Resources Development in Albania

 • “PĂ«rpikmĂ«ri mbreslĂ«nĂ«se, komunikim tepĂ«r i kujdesshĂ«m dhe me kulturĂ« dhe cilĂ«si e lartĂ« shĂ«rbimi nga i gjithĂ« stafi i SPEED TAXI “Five Starsâ€�. Shprehim falenderimet tona pĂ«r bashkĂ«punimin e ofruar me profesionalizĂ«mâ€�.

  Ledi MOISIU, Projekti SEE-River, Program i financuar nga Bashkimi Europian

 • “PĂ«rpikmĂ«ri mbreslĂ«nĂ«se, komunikim tepĂ«r i kujdesshĂ«m dhe me kulturĂ« dhe cilĂ«si e lartĂ« shĂ«rbimi nga i gjithĂ« stafi i SPEED TAXI “Five Starsâ€�. Shprehim falenderimet tona pĂ«r bashkĂ«punimin e ofruar me profesionalizĂ«mâ€�.

  Ledi MOISIU, Projekti SEE-River, Program i financuar nga Bashkimi Europian

 • “Gjej mundĂ«sinĂ« t’jua konfirmoj se bashkĂ«punimi deri tani me SPEED TAXI ka qenĂ« kĂ«naqĂ«siâ€�.

  Arben Subashi

 • “Gjej mundĂ«sinĂ« t’jua konfirmoj se bashkĂ«punimi deri tani me SPEED TAXI ka qenĂ« kĂ«naqĂ«siâ€�. En

  Arben Subashi

 • “Ju pĂ«rzgjedhim sepse ofroni shĂ«rbim shumĂ« korrekt dhe tĂ« kulturuar. KlientĂ«t marrin shĂ«rbimim cilĂ«sor dhe ndjehen tĂ« sigurtĂ« me kompaninĂ« tuaj”.

  United Nations Children’s Fund (UNICEF)

 • “I would like to take this occasion to thank you and SPEED TAXI “Five Starsâ€� staff for the fruitful collaboration taking placeâ€�.

  Maria do Carmo Gomes, EU IPA 2010 Project on Human Resources Development in Albania

 • “Ju pĂ«rzgjedhim sepse ofroni shĂ«rbim shumĂ« korrekt dhe tĂ« kulturuar. KlientĂ«t marrin shĂ«rbimim cilĂ«sor dhe ndjehen tĂ« sigurtĂ« me kompaninĂ« tuaj”.

  United Nations Children’s Fund (UNICEF)