+355 42 222 555

About Us

SPEED TAXI "Five Stars" është kompania lider që ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri. E krijuar në Janar 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime shumë konkurruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë në vit, makinat SPEED TAXI "Five Stars" i gjeni në shumë qytete të Shqipërisë. Nëse ju duhet të arrini shpejt në destinacionin tuaj dhe dëshironi të merrni shërbimin më cilësor, telefononi numrat e disponueshëm 24 orë në ditë ose rezervoni udhëtimin tuaj online. Speed Taxi është shoqata më e mirë në Shqipëri. Të gjithë drejtuesit janë regjistruar dhe kontrolluar. Makinat e disponueshme dhe lëvizja e shoferit në adresën e porosisë shfaqen në hartën e aplikacionit. Gjithashtu, një njoftim do të vijë në celularin tuaj kur taksi të jetë në destinacionin tuaj.
Speed Taxi nuk ju lë të prisni!

Misioni

SPEED TAXI solli për herë të parë në Shqipëri shërbimin taksi të standardeve europiane. Prej më shumë se 3 vitesh, ne plotësuam nevojat tuaja dhe u bëmë lider të shërbimit taksi në Shqipëri. Por ne mendojmë se ju meritoni më të mirën, prandaj u përmirësuam për t’ju shoqëruar çdo ditë në një udhëtim me 5 yje. Tashmë ju jeni motivi ynë dhe ne përpiqemi t’ju ofrojmë “Fluturimin më të bukur me automjet” . Sepse SPEED TAXI “Five Stars” u krijua për të qenë në shërbimin tuaj…!

Makinat

Flota e SPEED TAXI përbëhet nga 37 automjete Skoda Superb 2015 dhe 2016, të cilat dallohen për sigurinë, komoditetin, hapsirën e konsiderueshme në kabinë dhe shpejtësinë e lëvizjes. Në çdo SPEED TAXI ju do të gjeni Internet të shpejtë “Wi-Fi on board”, drejtues automjetesh me eksperiencë dhe uniformë identifikuese, sistem monitorimi në kohë reale nëpërmjet sistemit GPS. Të gjitha këto me çmimet e tregut!


Customer

Feedback


Ne zbuluam Speed Taxi vetëm një ditë para se të niseshim nga hoteli ynë në Tiranë për në aeroport. Ne nuk donim të paguanim tarifat e larta të hotelit për transfertë, ose të futeshim në pazare të pafundme me shoferët e taksive jashtë. Speed Taxi na njoftoi se e morën kërkesën tonë. Ata e konfirmuan transferimin menjëherë. Në orën 7 të mëngjesit tjetër, shoferi ynë po na priste jashtë hotelit. Shoferi ishte miqësor dhe i sjellshëm. Makina e tij ishte e re dhe shume e paster. Ai na ndihmoi me bagazhet tona. Ky ishte një shërbim i shkëlqyer!

F.N

Ky ishte udhëtimi më i lehtë që kam pasur në shumë vite. Shoferi në Shkodër ishte thjesht një person i bukur, i përpiktë dhe kaq i dobishëm.

A.G

Shkëlqyeshëm! Është shumë e lehtë të rezervosh. Shërbimi është profesional, i shpejtë dhe gjithashtu me komunikim të shkëlqyer direkt pas rezervimit. Marrja është e organizuar. Mbeta i habitur. Transferimi ishte perfekt!! Shumë faleminderit.

A.T