+355 42 222 555


PSE TË ZGJIDHNI

SPEED TAXI

SIGURIA

Siguria juaj është prioriteti ynë. Nëpërmjet sistemit GPS automjeti monitorohet në kohë reale mbi lëvizjen, vendndodhjen, parametrat e shpejtësisë së drejtimit të automjetit si dhe historikun e lëvizjes së tij duke shoqëruar hap pas hapi udhëtimin tuaj, kolegut apo të afërmit tuaj. Sigurisht, ne kemi vendosur masa për t’ju mbrojtur nga COVID-19.

STANDARTE TË LARTA

Drejtues profesionistë dhe të licensuar, si dhe automjete modern e të pastra. Më në fund, do të udhëtoni ashtu sic e meritoni. Nëse ju humbni laptopin ose syzet e diellit ose ndonjë gjë tjetër, thjesht telefononi drejtuesin direkt ose gjurmoni atë me ndihmën e agjentëve tanë miqësorë dhe shumëgjuhësh të shërbimit ndaj klientit.

ÇMIME TRANSPARENTE

Udhëtimi juaj është I matur nga taksi meter dhe kështu llogaritet cmimi juaj I udhëtimit. Ju mund ta shikoni atë në kohë reale, kështuqë nuk ka surpriza. Tarifat për shërbimin tonë dihen paraprakisht. Pasi të keni bërë një rezervim, çmimi nuk do të ndryshojë, pavarësisht se sa kohë ka mbetur para udhëtimit.

Stafi Ynë

E krijuar për të sjellë risi dhe shembull i standardit më të lartë të shërbimit taksi në vend, kompania zbaton me përpikmëri legjislacionin shqiptar dhe standardet Europiane për mbrojtjen e klientit. Stafi i SPEED TAXI përbëhet nga operatorë tepër të komunikueshëm, menaxherë të fokusuar në plotësimin e nevojave tuaja dhe kontrollorë të cilësisë dhe sigurisë së automjeteve.


Si funksionon rezervimi


    Jepni pikën e nisjes, atë të mbërritjes dhe kohën
    Verifikoni detajet e rezervimit
    Shoferi i taksisë mbërrin në vendin dhe kohën e caktuar


Our partners

and clients

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner